Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/ricardomnl/domains/ricardomaalhuisschilder.nl/public_html/includes/config/inc.connect.php on line 30
Monumentaal Herenhuis - Ricardo Maal Huisschilder

Monumentaal Herenhuis

Aan de 1e Sweelinckstraat, in de wijk Duinoord in Den Haag, hebben wij in het voorjaar van 2011 een monumentaal herenhuis volledig aan de buitenzijde geschilderd.

Alle facetten van het schildersvak zijn hier aan bod gekomen. De muren aan de achtergevel zijn gesaust, alle houten ramen, deuren en kozijnen kozijnen staan weer vol in de hoogglans, en de edelhouten voordeur staat door de aangebrachte lagen Yachtlak weer in volle glorie te glimmen. Tevens is het stenen lofwerk hoogglanzend afgeschilderd en zijn de smeedijzeren balkonhekken ontroest en behandeld met metaalverf.

Leuke details zijn dat we de elf bloemen van de smeedijzeren hekwerken, en de knop van de vlaggenmast hebben verguld met 23,75 karaats bladgoud. Tevens is het huisnummer opnieuw opgezet.

De gebruikte verfprodukten zijn voor het houtwerk Sigma S2U Gloss, de muren zijn gesaust met Sigma Superlatex, de metalen hekwerken zijn behandeld met Trimetal Steloxine Brillant en de voordeur is gelakt met Sikkens Yachtlak.

Het pand is naar volle tevredenheid van de opdrachtgever beschermd en verfraaid voor de komende jaren

 

Monumentaal Herenhuis
Monumentaal Herenhuis
Monumentaal Herenhuis
Monumentaal Herenhuis
Monumentaal Herenhuis
Monumentaal Herenhuis