Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/ricardomnl/domains/ricardomaalhuisschilder.nl/public_html/includes/config/inc.connect.php on line 30
Waarom schilderen - Ricardo Maal Huisschilder

Waarom schilderen

Bescherming

Uw woning is vaak uw meest waardevolle materiele bezit, en om dit zo te houden, of de waarde zelfs te verhogen, is het zaak dat u dit goed beschermt.

Achterstallig onderhoud aan het schilderwerk kan veel problemen veroorzaken. Wanner de weersinvloeden vrij spel hebben kan dit houtrot, lekkend (isolatie) glas, vochtdoorslag, schimmelvorming en dergelijke veroorzaken.

Als schilder komen wij bij elke vierkante centimeter, en controleren wij of de verflaag nog voldoende bescherming biedt, en of de kit en stopverfranden nog deugdelijk zijn. Ons advies is altijd: voorkomen is beter als genezen, dus wacht niet tot de verflaag al helemaal afgebladderd is zodat de weersinvloeden uw gevel al hebben aangetast.

Vergelijk het maar met een gebit. Het beste is om eerst je tanden te poetsen zodat u geen gaatjes krijgt en niet andersom. Wij adviseren u graag over het onderhoud van uw object en bieden alle mogelijke diensten aan uw woning of kantoor perfect te beschermen.

 

Verfraaiing

Schilderwerk draagt absoluut bij aan een prettig woon-, en werkcomfort. U trekt uw voordeur achter u dicht en kijkt nog even of uw haar goed zit, alsof u in een gekleurde spiegel kijkt. Kozijnen zo glad en strak dat het vuil er na een regenbui zo vanaf spoelt. Of wat dacht u van een sfeervolle woonkamer helemaal afgestemd op uw smaak en inrichting. Uw werkkamer of kantoor waar u door gebruik van de juiste kleuren meer energie en inspiratie krijgt.

Door onze jarenlange ervaring en opleiding zijn wij in staat een perfect strak eindresultaat af te leveren, en een kleur-, en materiaaladvies te verzorgen die helemaal bij u past.

 

Hygiëne 

Stelt u zich eens voor. De kitvoeg van uw keukenraam is beschimmeld en de micro-organismen wandelen in de polonaise zo het aanrecht op. Of uw badkamerplafond zit vol met zwarte puntjes. Wist u dat u nu schimmels en bacteriën binnen kunt krijgen die ongezond zijn voor de mens, en bijvoorbeeld een allergie kunnen veroorzaken?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarom schilderwerk zo belangrijk kan zijn voor de hygiëne. Daarnaast is glad en strak schilderwerk natuurlijk veel makkelijker schoon te houden. Ook hierin kunnen wij een adviserende rol vervullen en bieden wij alle mogelijke diensten aan.

Last van Houtrot

Heeft u houtrot in uw kozijnen, ramen of deuren? Wij zoeken de oorzaak en repareren het vakkundig

Volg mij op facebook

Wil je op de hoogte blijven van mijn werk, tips of wil je me gewoon steunen met de promotie van mijn bedrijf? like dan mijn facebook pagina

Lid van Betere Schilder

logo betere schilder

Wij zijn officieel erkend lid van de Betere schilder. Dat betekend dat wij staan voor een stukje kwaliteit en service

###BOTTOMROW###