Apartementencomplex Leidschenveen

In het voorjaar van 2011 onderging dit prachtige gebouw, met een idyllisch uitzicht op het groene hart, een uitgebreide renovatie met een volledig onderhoudssysteem volgens de specificaties van Sikkens Bouwverven. Elk detail werd aangepakt, waarbij alle ramen, deuren en kozijnen werden getransformeerd tot stralende blikvangers met de bolle hoogglans van Rubbol SB, wat zorgt voor een tijdloze en duurzame afwerking.

De uitdagingen die kwamen kijken bij het onderhouden van dit gebouw waren aanzienlijk. Om te zorgen voor een perfect resultaat, werd er innovatief te werk gegaan. Onze schilders werkten vanuit een hoogwerker om zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken te kunnen bereiken, terwijl de rabatdelen langs de waterkant met zorg werden behandeld vanaf een speciaal ponton, wat ons in staat stelde om ook deze delicate delen van het gebouw nauwkeurig en efficiënt te schilderen.

De keuze voor Sikkens Bouwverven en de Rubbol SB hoogglans zorgt niet alleen voor een prachtige esthetiek, maar biedt ook langdurige bescherming tegen de elementen, waardoor het gebouw zijn allure behoudt te midden van zijn groene omgeving. Met oog voor detail en vakmanschap hebben onze schilders deze uitdagende opdracht tot een succesvol einde gebracht, met als resultaat een gerenoveerd gebouw dat weer jarenlang kan schitteren.

Bevalt het wat u ziet?

Bel 0614139667 of stuur ons uw aanvraag voor een vrijblijvende offerte.

© Ricardo Maal Huisschilder 2024 | Design en Development door WebTwister.nl